Μελαμίνες

Oι μελαμίνες διατίθενται μόνο για επεξεργασία και όχι για πώληση.

Η EGGER είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς υλικών με βάση το ξύλο παγκοσμίως, παράγει μοριοσανίδες, MDF ,OSB, πάγκους.

eggerlogo

H σειρά μελαμινών ΑΚRITAS διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Περιλαμβάνει μονόχρωμες αποχρώσεις και σχέδια απομιμήσεων ξύλου.

akritas logo

Η σειρά VARIO GROUP με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα και την υψηλή αισθητική των προϊόντων, έχει προδιαγραφές εκπομπής φορμαλδεϋδης Ε1 και Ε0. Η Kronospan παράγει προϊόντα κυρίως από μοριοσανίδα, ινοσανίδα, OSB, HDF Λακάτο καθώς επίσης χαρτί μελαμίνης και πολυστρωματικά φύλλα υψηλής πίεσης (HPL).

besioswoodlogo

Οι νέες επιφάνειες της εταιρείας Πραξιτέλης ακολουθούν μια νέα τάση, εισάγοντας καινούριες προδιαγραφές, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την καινοτομία. ELITE post forming & ELITE σε τετράγωνη μορφή. Η εταιρεία αλλάζει βαθμίδα και περνάει το προϊόν ποιοτικά σε μια ανώτερη βαθμίδα.

praxitelis sa logo

Πρόκειται για την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη συλλογή της Interwood, που καλύπτει κάθε ανάγκη, και δίνει δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες του ξύλου και της διακόσμησης. Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις σειρές, η κάθε μία με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα.

interwoodlogo

Η Cleaf είναι μια ιταλική εταιρία που παράγει καινοτόμες επιφάνειες και λύσεις για τις βιομηχανίες επίπλων και εσωτερικού σχεδιασμού. Τα πάνελ μελαμίνης CLEAF που κατασκευάζονται αποκλειστικά στα εργοστάσιά της στην Ιταλία εγκαθίστανται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες και εταιρείες που δημιουργούν έμπνευση για χώρους διαβίωσης και εργασίας. Η BESIOS WOOD είναι επίσημος διανομέας της CLEAF ITALIA για την Ελλάδα.

cleaf logo

Η SAIB παράγει πάνελ γυμνό, νοβοπάν, μοριοσανίδα, chipboard, particleboard, χαμηλής πυκνότητας, light density chipboard particleboard σε συνεργασία με τη BASF. Η SAIB ανέπτυξε επίσης τα προιόντα COVERIGHT και SILVERBOARD. Είναι μελαμίνες με αντιβακτηριακή επιφάνεια.

Saiblogonew

Πόρτες Laminate | Θωρακισμένες| Έπιπλα Κουζίνας | Δάπεδα | Ντουλάπες Υπνοδωματίου | Eίδη Eπιπλοποιίας Powered by web-doctor.gr